Selskapet ble startet i 2001 av fire grundere fra Verdal. Vi har i utgangspunktet tre virksomhetsområder som henger tett sammen. Det første er egne stillasprosjekter hvor det leveres ferdig oppsatt stillas klar til bruk. Vi tar i utgangspunktet på oss alle slike prosjekter. Vi kan også tilby kun utleie av materiell. Det gjelder både til private og til proffmarkedet.

Det tredje er utleie av personell. Vi har godt kvalifiserte medarbeidere der mange har lang erfaring fra både onshore og offshoreoppdrag.

Midt-Norsk Stillas AS har hatt en fin utvikling siden oppstarten. Selskapet har vært såkalt gasellebedrift både i 2005, 2006 og i 2007.

2007 ble vi kåret til gasellevinner i Nord-Trøndelag. I 2013 var vi igjen tilbake som gasellebedrift. Bare 1 prosent av landets aksjeselskaper har fått denne utmerkelsen i 2013, og vi har altså oppnådd dette fire ganger på 9 år!

Bedriften er i dag sertifisert både i STARTBANK og i ACHILLES JQS. I 2009 ble vi også godkjent lærebedrift, og har til enhver tid flere lærlinger. Vi har et utstrakt samarbeid med den videregående skolen i Verdal, og vi har jevnlig svenske medarbeidere som avlegger eksamen til norsk fagbrev gjennom oss.