Skip to content

Utleie av stillasmateriell

Stadig flere private oppdager at stillas er et rimelig og trygt alternativ ved diverse arbeider på bygg. I tillegg til sikkerhetsaspektet opplever de fleste at de sparer utolig mye tid på selve arbeidet ved å leie stillas. Skal du male eller skifte tak, vinduer eller bordkledning, bør du kontakte oss for et prisoverslag på leie av stillas. For de fleste blir det en hyggelig overraskelse.

For leie av stillasmateriell ring Morten på tlf 98 21 64 67 eller kontoret tlf 74 04 50 05

mail: post@mn-stillas.no

Stillastjenester

Vi tar i utgangspunktet på oss alle typer stillastjenester der vi leverer ferdig oppsatt stillas av fagpersonell. Intet oppdrag er for lite og ikke for stort. Vi har siden starten hatt et godt samarbeid med både lokale og landsomfattende entreprenørselskaper. 

For stillastjenester ring Morten Valbekmo på tlf 98 21 64 67 eller Odd Jostein Tuset på tlf98 21 64 65.

mail: post@mn-stillas.no

Stillaspersonell

Midt-Norsk Stillas tilbyr også utleie av kvalifiserte stillasbyggere til on- og offshoreindustri. Vi har kun skandinavisk talende personell, fortrinnsvis norske og svenske medarbeidere. 

Vi har for tiden et fast prosjekt på Åsgard B pluss at vi har en god del personell på flere forskjellige plattformer i Nordsjøen. Flere av våre stillasbyggere er/har vært på forskjellige verft på vestlandet og ved Kværner Verdal siste år.

Vi har et tett samarbeid med Verdal videregående skole i forbindelse med lærlinger og etterutdanning av voksne stillasbyggere. Stadig flere av våre svenske medarbeidere skaffer seg norsk fagbrev gjennom oss og vårt opplegg.

For leie av personell ta kontakt med Vigdis Dahling på tlf 40 61 47 50 eller Odd Jostein Tuset på tlf 98 21 64 65.

mail: post@mn-stillas.no